Twitter

Dobro došli!

ponedjeljak, 21. studenoga 2011.

Welcome to Croatia

Čudno je što se nije ranije dogodilo. Ili nije s obzirom da je Hrvatska u pitanju? Kako se vodi država.. kako se vode firme..pa zašto bi se i klubovi, makar i nogometni, bolje vodili? Vidite li sličnost? Što da kažem? Sve je to posljedica jedne velike kaše kuhane dvadesetak godina.. Jedini je problem što tu i slične kaše, nikad, pa ni sad (osim čudnim spletom političkih okolnosti), ne probaju ili ti kusaju oni koji su je i skuhali..
Srećom pa ne pratim domaći nogomet..isključivo zbog nekvalitete i popratnih igrica...
Upomoć - viče cijela zemlja Hrvatska.
Ispod ovog mog kratkog osvrta prenosim kompletan članak iz jednih dnevnih novina.



Upomoć! Zbog štrajka kažnjeni će biti nogometaši Karlovca!?

U ovakvim katastrofalnim uvjetima šokantno zvuče najave da bi kažnjeni mogli biti - igrači. Isti oni kojima čelnici kluba već mjesecima ugrožavaju elementarna prava

Zadnja izmjena prije 1 sat i 43 minute   Piše:
Upomoć! Zbog štrajka kažnjeni će biti nogometaši Karlovca!? Antonio Bronić/Pixsell Liga 16 ide silaznom krivuljom
Dok hrvatski klupski nogomet krupnim koracima grabi prema propasti, vrh HNS-a lupeta.
- Karlovčanima možemo pomoći savjetima, ali ne i financijski - ispalio je Zorislav Srebrić nakon što prvi put u povijesti utakmica Prve HNL nje odigrana zbog štrajka igrača.
A dok Zorko nudi svoje savjetničke usluge, svi su ljutiti na igrače Karlovca. Kao da nije važno što su ti dečki na najboljem putu da postanu socijalni slučajevi. Ili to već jesu. Ljutit je trener Petravić, povjerenik za natjecanje Brezni, predstavnici Digitel, nositelja televizijskih prava... Ljutiti su i na čelnike Nogometnog sindikata Darija Šimića i Marija Jurića.
- Mi smo na čelu sindikata i naše je pravo i obveza pomoći igračima. Pa nismo mi kreirali sve ove probleme, nismo mi krivi što igrači Šibenika i Karlovca mjesecima ne dobivaju plaće, što imaju i dugove prema državi zbog mirovinskog i zdravstvenog osiguranja. Odgovornost bi valjda trebala biti na onima koji su krivi za takvo katastrofalno stanje u klubovima i na onima koji su izdavali licence - odgovorio je kritičarima Dario Šimić, koji je dan prije neodigrane utakmice bio na sastanku s igračima Karlovca.
- Došli su do zida i više ih ništa ne zanima. Ni u koga više nemaju povjerenja. Već šest mjeseci pokušavaju upozoriti na svoje probleme, sjedili su na travnjaku u znak prostesta, ali svejedno ih nitko ne doživljava. I baš ih to najviše boli, taj osjećaj da nikoga nije briga za njih. Ni čelnike kluba ni ljude iz saveza - kaže Šimić.
Na sastanku s igračima shvatio je na koji se način vodi karlovački prvoligaš.
- Tajnik kluba nudio im je po 1000 kuna akontacije kako bi ih nagovorio da ipak odigraju utakmicu u Rijeci - priča Šimić.
U ovakvim uvjetima, kad sav jad i bijeda domaćeg klupskog nogometa izlazi na vidjelo, šokantno zvuče najave da bi kažnjeni mogli biti - igrači. Isti oni kojima čelnici kluba već mjesecima ugrožavaju elementarna ljudska prava.
- Razmišljamo o kaznenoj prijavi protiv onih koji su u prekršili zakon. A potpisivanje ugovora znajući da ne možeš ispuniti svoje obveze je kršenje zakona - kaže Dario Šimić.
A ovo je vjerojatno samo početak. Igrači Šibenika ne žele nastupiti protiv Hajduka u subotu ne uplate li im dvije plaće. Svoj novac nisu dobili 11 mjeseci.

Blažičko: Nema govora o tužbama, a s Karlovcem mi ni nemamo veze... 

Tvrtka Digitel ima ugovor s Udrugom Prve HNL i rješavat ćemo ovaj problem s čelnicima te udruge. S igračima i upravom Karlovca nemamo nikakve veze, rekao je Ivice Blažičko, direktor tvrtke Digitel Ivica Blažičko, koja je trebala prenositi utakmicu, i dodao:
- Želimo samo da se ovo više ne ponovi. Zasad nema govora ni o kakvim tužbama, situacija je presložena, previše je tu ugovornih strana, tako da ne bih želio ništa prejudicirati.

Šibenčani bez plaće od studenoga 2010.

Nogometaši Šibenika već gotovo godinu dana nisu primili plaću. Ne isplate li im dvije plaće, neće igrati protiv Hajduka u subotu...

Odbili trenirati pa ipak pristali igrati

Varaždinci se više ni ne sjećaju kako je dobiti plaću. HNS je pozajmio klubu novac dok Uefa ne uplati svoj dio za Europsku ligu.

Doma ne gube ni kad plaća nije na vidiku

Krajem listopada igrači Rijeke su navršili šest mjeseci od posljednje plaće. No doma ove sezone nisu izgubili ni jednu utakmicu.

Osječani su u minusu čak 150 milijuna kn

Zbog velikog duga Osijek se muči s isplatom plaća. Uoči ogleda s Varaždinom u listopadu igrači su motivirani jednom plaćom...

Mali dijelić Klapa - 1.dio STARA LJUBAV - MASLINA



Fantastično: http://youtu.be/qrtvMkZ6-4w
Intrade
Not so bad..http://youtu.be/-nWp79oAO8c
Sveti Florijan
Nice..http://youtu.be/Oaiqa6z9TuQ
Iskon
Yes..   http://youtu.be/YAdwegN7B9A    Libar
Lijepo  http://youtu.be/cQGJe1Sdm3g
Sv. Juraj
Krasno.  http://youtu.be/Q5xR_hmYHC4
Bonaca
Ok  http://youtu.be/8-LpKUnk98Y
Cambi
Ugodno ://youtu.be/1B02ssv6nKQ
Fjoret
Umirujuće    http://youtu.be/1HHqK_L1A1w
Kumpanji
Uživanje za kraj posta   http://youtu.be/TDyMVzj5at0
Maslina






I can see clearly now...

I can see clearly now that our country is in very deep sh... situation.
http://youtu.be/9qbvXNgVbzk

Only what we can do is singing at home for better fillings.. And choose or not to choose on election?
http://youtu.be/aPYsEhhYbXE

And I don't care if my english isn't perfect or if I made some mistake during writing  here.
http://youtu.be/tvfVopjx1zs
 It's quite good for my needs..

But, for sure that I'm not Croatian Premier Ministre..(lucky me)
http://youtu.be/FtZmSmlpJ0Y

 http://youtu.be/oe2zkTpxNfI


I like humor..specially on public TV.
http://youtu.be/iiiHq0nxomY

 What about you?
http://youtu.be/vXG3by77-3k


It's My Life
 http://youtu.be/vx2u5uUu3DE

http://youtu.be/iRYvuS9OxdA

 http://youtu.be/CxYRbzGi8Rg




O zemljo...
http://www.korcula-travel.com/hrvatska/












It's My Life