Twitter

Dobro došli!

nedjelja, 6. veljače 2011.

E, fućka mi se...

Fućka mi se za sve.. tako se nekad (i danas) rezignirano osjećam. I znam da je to pogrešno, ali što da radim?
Pa i ovo sad nabadam u totalnom mraku.. Da me niste pitali zašto!!! Svijeću bi si mogao uzeti! Jedina dobra stvar je bio za mene danas genijalni film o liječnici koja se nalazi u komi, a njen duh luta okolo. Ni ime mu ne znam, ali me je i nasmijao i privremeno barem oraspoložio. Genijalna radnja, odlična gluma, sve za 10. A ostatak dana mi je prošao u dosađivanju,većinom  u gostima. Dakle, rezultat je 1:0 za domaće. Nisu oni krivi..jednostavno mi to danas nije leglo. Ja sam trebao danas samo ljenčariti i odmoriti se, a to nisam uspio. Pouka za drugi put..ne radi ono što ti se ne da..besmisleno je, a frustrira. Dobro, dobro..ima tu istine, naravno, ali opet..ništa nije crno-bijelo. Ovaj svijet je zapravo siv.

A unutar tog sivila prelijepe boje sa pojavom proljeća počinju dolaziti do izražaja. (ma još ni u mislima lasta nije preletjela) I onda se budi romantik u meni. (ili se barem budio u djetinjstvu)
Ma dajte, obrišite nos. Zaustavite svoje cijenjene tekućine na samom izlazu i ne kapajte okolo sa svoje najisturenije točke.. Fuj! Baš sam to morao zamišljati.. Hm. I ne budite Pinokio.
Ta ne budite drveni. Zima je, mogao bi vas netko svojom romantikom zagrijati..ili "iskoristiti" za zajedničko grijanje. I smanjiti ste troškove u kućanstvu ovog mjeseca, ha..ha, na obostrano zadovoljstvo.

 .......................................................................
 ........................................................................
A da mi netko kaže da se ovo ne da više probaviti?
Da je za danas bilo previše?

Haiku za kraj:

Haj, haj, boli me jaj, jaj
Mene, tebe i Pinokia
Andol.


Nemoj da ovo nađem sutra u PP na TV-u!
Odoh da fućkam!