Twitter

Dobro došli!

petak, 19. studenoga 2010.

EU-Hrvatska-IRB

Pročitajte ovdje kako se podilazi svemu što se traži  iz EU-a (sa razlogom u ovom slučaju), direktno ili indirektno.. ma nije da oni nemaju dobrih strana i da ne treba jednom možda ući u EU (osobno mislim da nam je bolje ostati vani, a svi oko nas mogu ući u EU - imaćemo tako više koristi), ali Hrvatska nije za to spremna jer se samo klima glavom na sve i svašta, i nitko se ne bori da se unutra uđe pod što boljim uvjetima za sve građane.. valjda je svima na pameti samo perspektiva fotelje u EU parlamentu. Sramota. Ako se i svi ostali uvjeti za ulazak u EU ispunjavaju na ovakav "stručan" način, zamislite samo kamo to vodi. Prije svega se mora imati STAV, SVIJEST o dobrobiti za cijelu zemlju i treba RADITI. A po onome što se vidi i čuje u Saboru, rijetki se mogu time pohvaliti.
Ali zato imamo motiva za prepucavanja i za podjele..svaki put u Saboru. Ali, naravno, zašto da ne, pa više se ne može čuti VEĆ DUŽE glas naroda na MARKOVOM TRGU. To je bilo previše neugodno. I djelovalo je kao savjest, a to kao nije u redu. Imam dojam da svi koji jesu za ulazak u EU, a izvan Sabora su, navedeno priželjkuju samo zato da nam netko uvede reda u zemlji..jer je svima već zlo od ove amosfere prepucavanja i nemorala, lopovluka o kojem čitamo i slušamo po medijima. A zapravo se sve tek zahuktava..
Ljudi, da ne dužim više - ovo je moje osobno mišljenje i stav na koji imam pravo baš kao i svatko od vas. Netka svatko stvori svoje mišljenje o tekstu na linku. Moje je da IRB treba ljude poput Ravnateljice.

http://www.vecernji.hr/vijesti/d-ramljak-radioaktivni-otpad-cijele-drzave-nece-ruder-clanak-217518